Tuotteet

UUSI KIRJA: UUDENKAUPUNGIN VANHAT TALOT II.  

Myyntipaikat Uudessakaupungissa: Vihreä Lammas (Alinenkatu 23), Kirja-Vakka (Alinenkatu 25) ja Pakkahuoneen puoti. Voit myös tilata kirjan sähköpostitse: info@uginvanhattalot.fi

 

VUODEN 2021 UUTUUSTUOTTEET:

Pyöreä tarjotin, koivuviilu, halk. 40cm 38 €
Tarjotin 20x27cm 25 €
Laudeliina 18 €

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*****

Uudenkaupungin juhlavuoden kunniaksi yhdistys halusi tuottaa oman tuotemalliston, joka toisi esiin kaupungin ainutlaatuisen historian modernilla twistillä. Lahjakasta suunnittelijapariskuntaa Saanaa ja Ollia pyydettiinkin suunnittelemaan kuosi, joka toisi esiin kaupunkia, mutta olisi samanaikaisesti uskollinen myös heidän omalle tyylilleen ja taipuisi mahdollisimman moneen.

Syntyi ainutlaatuinen Uudenkaupungin Vanhat Talot -kuosi, jota voidaan painaa useammissa väreissä ja moniin eri tuotteisiin. Printti onnistuu kuvaamaan hienosti uniikkia kaupunkikuvaa ja leppoisan letkeää elämänmenoa rantakaupungin rauhassa.

Saana ja Olli sivuille pääset tästä.

Kuosi on löytänyt tiensä jo moneen kotiin julisteen, esiliinan, keittiöpyyhkeen ja tiskirätin muodossa. Lisäksi kuosi komeilee Vanhat Talot -lakritsipaketissa, postikortissa ja Uudenkaupungin Vanhat Talot -kirjan sivuilla.

 KEVÄÄN 2018 UUTUUSTUOTTEET

Vuoden 2018 Uudenkaupungin Vanhat Talot -uutuustuotteina on herkät nuden sävyiset tarjottimet, keittiöpyyhkeet ja muistikirjat.

Keittiöpyyhe 19 €, 
Pyöreä tarjotin, koivuviilu, halk. 40cm 38 €,
Tarjotin 20x27cm 25 €,
Tarjotin 27x13cm 23 €
Muistikirja A5, viivoitettu 14,90 €

Myös Uudenkaupungin Vanhat Talot -kirjaa saa edelleen.

Tuotteita myyvät:

Pikkukylän puoti, Ylinenkatu 38 B
Vihreä Lammas, Alinenkatu 23
Kirja-Vakka, Alinenkatu 25

 

Comments are closed