UVT:n pop up -puoti Café Fransissa pääsiäislauantaina

Lankalauantai on Uudessakaupungin keskustassa perinteisesti pop up -päivä, niin tänäkin vuonna. Kymmenet yritykset, yhdistykset ja yksityishenkilöt pystyttävät lauantaiksi erilaisia pop up -pisteitä ympäri kaupungin keskustaa ja menossa on mukana tietysti myös Uudenkaupungin Vanhat Talot ry.

UVT:n pop up -puoti sijaitsee Café Fransissa, osoitteessa Alinenkatu 23. Puodissa on myynnissä yhdistyksen ihania tuotteita, kuten tarjottimia, keittiöpyyhkeitä, julisteita, kirjoja ja esiliinoja. Puoti on avoinna pääsiäislauantaina 20.4. klo 10-15. Samainen pop up -puoti palvelee myös markkinalauantaina 27.4. klo 10-15. 

Pääsiäislauantaina on myös UVT:n varaosapankin tyhjennysmyynti. Jos olet kiinnostunut korjausrakentamisesta ja rakennustarvikkeiden kierrätyksestä niin pääsiäisenä kannattaa suunnata edullisille ostoksille UVT ry:n Varaosapankkiin. Koko varasto tyhjennetään rakennuksen purun takia huhtikuun aikana. Myynnissä on mm. ovia, ikkunapuitteita, uuniluukkuja ja muita tulisijatarvikkeita, lvi-tarvikkeita, heloja, sähkötarvikkeita ym. vanhaa mutta tarpeellista. Alennukset osassa tavaroita jopa 100%!

Myyntitiliin tavaraa jättäneet huom! Haettehan myymättömät tuotteet pois!

Varaosapankki avoinna siis la 20.4.2019 klo 10-15 osoitteessa Suukarintie 2, Uusikaupunki.

 

 

 

Comments are closed