Uudenkaupungin Vanhat Talot -kuosi näki päivänvalon

Uudenkaupungin Vanhat Talot ry osallistuu Uudenkaupungin 400 -vuotisjuhlallisuuksiin vuoden 2017 aikana monin tavoin. Sen lisäksi, että yhdistyksen syyskuista puutalotapahtumaa uudistetaan juhlan kunniaksi, yhdistys järjestää runsaasti erilaisia tapahtumia ympäri vuoden. Kevään aikana on esimerkiksi mahdollista osallistua korjausrakentamisen luennoille ja huhtikuussa julkaistaan Uudenkaupungin Vanhat Talot -kirja, jossa vieraillaan parissakymmenessä paikallisessa puutalokodissa.

Juhlavuoden kunniaksi yhdistys halusi tuottaa myös oman tuotemalliston, joka toisi esiin Uudenkaupungin ainutlaatuisen historian modernilla twistillä. Lahjakasta suunnittelijapariskuntaa Saanaa ja Ollia pyydettiinkin suunnittelemaan kuosi, joka toisi esiin kaupunkia, mutta olisi samanaikaisesti uskollinen myös heidän omalle tyylilleen ja taipuisi mahdollisimman moneen.

Syntyi ainutlaatuinen Uudenkaupungin Vanhat Talot -kuosi, jota voidaan painaa useammissa väreissä ja moniin eri tuotteisiin. Printti onnistuu kuvaamaan hienosti uniikkia kaupunkikuvaa ja leppoisan letkeää elämänmenoa rantakaupungin rauhassa.

Saana ja Olli sivuille pääset tästä.

Yhdistyksen ihka ensimmäiseksi tuotteeksi valikoitui vuoden 2017 tapahtumajuliste, jossa uunituore kuosi pääsee oikeuksiinsa mitä parhaimmalla tavalla. 50×70 -kokoista julistetta myyvät tällä hetkellä Uudenkaupungin matkailutoimisto (Rauhankatu 10), Uudenkaupungin museo (Ylinenkatu 11) ja Kirja-Vakka (Alinenkatu 25). Julisteen hinta on 25 €. Lisäksi myynnissä on postikortteja samasta kuosista.

Uudenkaupungin Vanhat Talot -tuotemallisto tulee laajenemaan vähitellen, ideoita kuosin käyttämiseksi on loputtomasti. Seuraathan meitä myös Facebookissa, niin saat aina ensimmäisenä tiedon uusista tempauksistamme! Tarvittaessa lisätietoja tuotteistamme saat sähköpostilla osoitteesta info@uginvanhattalot.fi.

kuosi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.