Illallinen Uudenkaupungin taivaan alla – puutalodinner

Nyt kun Uudenkaupungin Vanhat Talot-tapahtuma viettää välivuottaan, yhdistys ei suinkaan ole levännyt laakereillaan, vaan ideoi samalle viikonlopulle, syyskuun alkuun la 3.9.2016 järjestettävän Illallinen Uudenkaupungin taivaan alla – puutalodinner tapahtuman.

Tapahtuman ideana on se, että ihmisille tarjotaan puitteet pikinik-illalliselle, ja tapahtumapaikalla ruokailijoita odottavat pöydät, tuolit ja valkoiset liinat. Ruuat, juomat ja astiat kukin tuo itse – samoin siivoaa jälkensä. Roskiksia paikalta löytyy, samoin ainakin yksi wc. Pitkät pöydät liinoineen odottavat vieraita kauniin ja kunnostetun kaupunginlahtemme rannalla, Leijonapuiston puolella. Tarkoituksena on viettää rauhallinen illallinen, ei riehakkaita juominkeja. Myös lapset ovat tapahtumaan tervetulleita.

Illallinen taivaan alla -konseptia on aiemmin toteutettu Helsingissä ja Turussa ja nyt siis ensimmäistä kertaa myös Uudessakaupungissa. Sopiva ajankohtakin löytyi luontevasti samalla viikonlopulle, kuin mitä joka toinen vuosi järjestettävä Uudenkaupungin Vanhat Talot- tapahtuma, silloin illatkin ovat jo hämärtyneet ja kaupunginlahden valot pääsevät tuomaan tapahtumaan omaa upeaa tunnelmaansa.

Koska illallinen syödään taivaan alla, tapahtuman sää tulee olemaan isossa roolissa. Toivomme tietysti hyvää säätä, mutta toivottavasti ihmisiä ei pieni sadekaan haittaisi.

Comments are closed