Huutokauppa Helander arvioi esineistöä Uudessakaupungissa 8.9.2019

Huutokauppa Helander on vuodesta 1994 toiminut huutokauppakamari. Meillä järjestetään vuosittain noin 30 salihuutokauppaa, joihin voi jättää tarjouksia myös verkossa.

Sekä myyjä- että ostaja-asiakkaisiimme kuuluu yksityishenkilöiden lisäksi useita viranomaisia, julkisia tahoja ja yhteisöjä. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Viikissä, josta käsin palvelemme niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin asiakkaita.
Huutokaupassa myyminen on vaivaton tapa realisoida irtaimistoa esimerkiksi muuton, loma-asunnosta luopumisen tai keräilyharrastuksen päättymisen yhteydessä.

Helanderilaiset arvioivat esineistöä Vanhat Talot -tapahtumaviikonlopun sunnuntaina 8.9.2019 Työväentalolla (Ylinenkatu 12, 23500Uusikaupunki) klo 12.00–15.00. Ajanvarausta ei tarvita,vaan palvelemme vuoronumeroiden perusteella. Arviointi on avointa ja maksutonta kaikille, jotka ovat kiinnostuneita jättämään esineitään myyntiin. Suurikokoisia esineitä, kuten huonekaluja ja painavia veistoksia voimme arvioida kuvien perusteella. Mikäli asiakas on kiinnostunut kokonaisen koti-irtaimiston arvioinnista, voimme varata ajan erilliselle
kotikäynnille.

Minkälaista esineistöä arviointiin kannattaa tuoda?

Ostajiemme suosiossa ovat esimerkiksi korut, kellot ja hopeaesineet, monenlaiset kokoelmat, sotaan liittyvä esineistö (mm. kunniamerkit, miekat, aseet), sota-ajan valokuvat ja postikortit, design- ja messinkivalaisimet, 1950–60-lukujen tiikki- ja rottinkihuonekalut, käsinsolmitut matot, funkistyyliset villamatot, useamman henkilön vintage-astiastot, venäläinen esineistö, meriantiikki ja iäkkäät kalastusvälineet, signeerattu taidelasi ja -keramiikka sekä vanhat kauniit peltipurkit ja -rasiat. Helanderilla ostajansa löytävät hyvin monenlaiset ja yllättävätkin kohteet, joten kannattaa tarjota rohkeasti myös listan ulkopuolista esineistöä!

Mitä huutokaupassa ei kannata myydä?

Yksittäiset esineet, joiden taloudellinen arvo jää muutamaan kymmeneen euroon, löytävät uuden omistajan paremmin jonkin toisen myyntikanavan kautta. Henkilökuntamme kyllä kertoo, mikäli esineen myynti huutokaupassa ei ole kannattavaa.

Huutokauppa Helander
Hernepellonkuja 8-10, 00560 Helsinki
www.helander.com

Asiakaspalvelu
info@huutokauppahelander.com
Puh. 029 003 1950

 

 

 

Comments are closed