Avaa ovesi puutalotapahtumassa – Ugin Vanhat Talot etsii uusia kohteita syksylle 2019

Idyllinen Uusikaupunki kutsuu juuri sinut kylään jälleen syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna, 7.-8.9.2019, kun toinen toistaan kauniimmat vanhat talot avaavat ovensa Uudenkaupungin Vanhat Talot -tapahtumassa.

Viikonlopun aikana avoinna on kymmeniä yksityiskoteja ja hurmaavia puutarhoja, sekä vanhoissa taloissa toimivia julkisia kohteita. Tapahtuma tarjoilee kävijöilleen myös runsaasti oheisohjelmaa pihakirppiksistä ja katukahviloista huutokauppoihin ja luentoihin. Olitpa sitten rakentaja, remontoija, viherpeukalo tai ihan vain fiilistelijä, tapahtuma tarjoilee varmasti ideoita, tunnelmaa ja silmäniloa joka lähtöön.

Haluaisitko sinä olla mukana kertomassa vanhan talosi tai vapaa-ajan asuntosi tarinaa ja kutsua ihmiset kylään tapahtumaviikonloppuna? Olisitko innostunut pitämään pihakirppistä tai pop up -kahvilaa? Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan! Lisää tietoa kohteena toimimisesta saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@uginvanhattalot.fi. Samaan osoitteeseen voit myös ilmoittaa kohteesi.

Tervetuloa tekemään kanssamme alkusyksyn lämminhenkisintä tapahtumaa!

 

 

 

 

Comments are closed