Vuosikokous 13.02.2017

Hallitus vuonna 2017: Maria Westilä puheenjohtaja, Kirsti Ajanko varapj. ja jäsenrekisterinhoitaja, Katja Laine sihteeri, Taina Nikula rahastonhoitaja, muut jäsenet Raine Asikainen, Heidi Broström, Tuija Talvitie.
Toiminnantarkastajina jatkavat Putte Aalto ja Susanna Hannula.

Jäsenmaksu v.2016 10e/hlö. Kannatusjäsenmaksu 50e alk.

Liity yhdistyksen jäseneksi maksamalla jäsenmaksu yhdistyksen tilille FI0554910220110691. Käytä maksaessasi viitettä 1067.

Kirjoita nimesi, yhteystietosi sekä sähköpostiosoitteesi viestiin, ja lähetä viesti jäsenrekisterinhoitajallemme Kirsti Ajangolle osoitteeseen info@uginvanhattalot.fi. Kerro viestissä myös oletko halukas avaamaan kotisi v.2017 Uudenkaupungin Vanhat Talot -tapahtumassa!

Jäsentiedote 1/2016 – vuosikokousasiaa

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin 7.3.2016 Café Pulliksessa, kokoukseen osallistui 16 yhdistyksen jäsentä. Puheenjohtajana kokouksessa toimi Katja Laine.

Kokouksessa hyväksyttiin v. 2015 toimintakertomus ja tilinpäätös sekä vahvistettiin v. 2016 toimintasuunnitelma ja talousarvio. Kokous päätti myös v. 2016 jäsenmaksuista, henkilöjäsenten jäsenmaksu on 10 euroa. Kannatusjäsenmaksut ovat 100, 250 ja 500 euroa.

Hallituksen jäseniksi valittiin edelleen Kirsti Ajanko, Raine Asikainen, Katja Laine, Taina Nikula, Tuija Talvitie ja puheenjohtajaksi Maria Westilä. Uutena hallituksen jäseneksi valittiin Heidi Broström. Toiminnantarkastajiksi valittiin Putte Aalto ja Susanna Hannula.

Yhdistyksen tarkoitus olisi jatkossa myös toimia Uudenkaupungin vanhoissa taloissa asuvien yhdyssiteenä, edunvalvojana ja viihtyisyyden lisääjänä huolehtimalla erilaisista aluetta tai asumista koskevista asioista. Puutalo-tapahtuman lisäksi suunnitteilla on monenmoista puutaloasumiseen ja – rakentamiseen liittyvää koulutus- ja näyttelytoimintaa sekä muita uusia tapahtumia. Vaikka yhdistys ja nimi ovat muuttuneet, tunnelmalliset vanhat talot ihanine asukkaineen ovat ja pysyvät.

Liity Uudenkaupungin Vanhat Talot ry:n jäseneksi

Jäsenmaksu vuodelle 2016 on 10€/hlö.

Yhdistyksen tilinro on FI0554910220110691. Käytä maksaessasi viitettä 1216

Lue tästä: